Het team

IMG_1214
image-39

HNR beschikt over een team van ca. 20 medewerkers. Deze vakmensen zijn allen gecertificeerd, gemotiveerd en gepassioneerd. Zelf dragen zij uit dat zij een HNR hart hebben en een prettige werkgever zien in HNR.

Wat betekenen de medewerkers voor HNR:

Het team is zowel voor HNR als de opdrachtgevers een wezenlijk onderdeel van de te leveren kwaliteit en communicatie op de projecten. Zij geven het beeld weer dat HNR uit wil dragen naar zijn opdrachtgevers. Hierbij is de norm van HNR dat, alle projecten een vast aanspreekpunt hebben waarbij duidelijke werkomschrijvingen altijd op de projecten aanwezig zijn en deze vooraf middels een werkbespreking op kantoor bij HNR besproken zijn.

Daarnaast zal HNR bij alle projecten vanuit kantoor projectbezoeken uitvoeren voor overleg met alle betrokken partijen op het project. Afhankelijk van de omvang van de projecten zal dit een continuerend proces zijn, waarbij de medewerkers in alle situaties zich ondersteund voelen wanneer nodig op de werkvloer, ” samen die oplossing vinden als een team” ¬†en zo in een positieve sfeer kwaliteit kunnen leveren.

HNR werkt naast zijn medewerkers met een select aantal vaste onderaannemers, welke bij herhaling voor HNR werken. Ook hierbij geldt dat deze dienen te werken volgens de normen en kwaliteitseisen van HNR. Dankzij de herhaalde samenwerking kan HNR dan ook garanderen dat dezelfde wijze van communiceren en werken behouden blijft voor alle betrokken partijen binnen het proces.

“Bouwen doe je samen met het team van HNR”