Duurzaam ondernemen

Duurzaamheid volgens Stucadoorsbedrijf HNR:

Duurzaam ondernemen staat voor Stucadoorsbedrijf HNR hoog in het vaandel. Daarom maken wij voortdurend de meest optimale keuzes op het gebied van duurzame producten. De binnenafwerking van een gebouw bepaalt in grote mate het leefklimaat van de gebruiker en de te gebruiken afwerkingsmaterialen spelen daarin een grote rol.

Duurzaamheid volgens Strikolith:

Duurzaamheid maakt deel uit van de missie van Strikolith. Oog voor mens en milieu, lange levensduur van producten en een op duurzaamheid geënte bedrijfsvoering zijn onlosmakelijk verbonden met onze bedrijfsactiviteiten. 

Daarom introduceren wij het Green Label. Een label met oprechte inhoud: overal waar het Green Label zichtbaar is, motiveert Strikolith het duurzaamheidsaspect. Niet zozeer omdat duurzaamheid bij deze tijd past, maar vooral omdat al onze medewerkers vinden dat ook zij een verantwoordelijkheid dragen voor een betere wereld. Niet voor niets hanteren we het credo: Duurzaam Verduurzamen. Hierin wordt een combinatie gelegd tussen mens, product en bedrijfsvoering. 

strikoltih-green-label
image-298

 

Duurzaamheid volgens Brander:

De bevolking op aarde blijft groeien, grondstoffen worden schaarser, prijzen blijven stijgen. Er ligt een behoorlijke druk op diverse bedrijfsprocessen en op onze natuur. En hier heeft iedereen mee te maken.

Duurzaamheid steeds belangrijker criterium
Duurzame ontwikkeling en maatschappelijk verantwoord ondernemen zijn trends die het perspectief op de wereld een positieve wending geven. Bouwmaterialen voor nieuwbouw en renovatie ontwikkelen met deze trends mee. Steeds vaker stellen consumenten en voorschrijvers duurzaamheid als criterium in hun besluitvormingsproces.

De rol van de overheid
De overheid speelt hier een voortrekkersrol in. Onder meer met het Bouwbesluit en de Milieu Effect Rapportage (M.E.R.). Het streven van de overheid is om in 2015 in 100% van de inkopen duurzaamheid mee te nemen als criterium. Met de milieuparagraaf van het Bouwbesluit is er per 1 januari 2013 een inspanningsverplichting om milieugegevens te leveren van de gebruikte materialen.

De rol van Brander
Brander ondersteunt en ontzorgt u bij deze ontwikkeling. Brander biedt u de keus uit een breed scala afbouwproducten die tot de beste in de markt behoren. In termen van topkwaliteit en topresultaat, maar ook in termen van duurzaamheid en maatschappelijk verantwoordelijkheid. Een combinatie die u verzekert van de duurzaamste verfraaiing van plafonds, wanden en gevels.

 

Duurzaamheid volgens Frescolori:

Gezond woonklimaat
Het is het fijnst als je je in je eigen woonruimte goed voelt. Dan zijn we graag thuis, voelen ons tussen onze muren beschermd en geborgen. Door natuurlijke en gezonde bouwmaterialen halen we de natuur in huis en kunnen van alles genieten wat de natuur ons geeft. FRESCOLORI-marmerpleister ondersteunt dat welbevinden door het woonklimaat in evenwicht te houden. Het reguleert de luchtvochtigheid en verbetert daarmee de luchtkwaliteit in uw woonruimte.

Het natuurlijke materiaal van het marmerpleister en de hem eigen harmonie van sensueel oppervlak, optiek en kleurenspel scheppen in uw thuis een unieke bezielende atmosfeer.

Natuurlijke grondstoffen
Met FRESCOLORI-oppervlakken omgeeft u zich met een natuurlijk produkt, dat uw ziel met zijn zachte kleuren en sensuele haptiek streelt.

Aan het welbevinden draagt niet alleen de sensualiteit van de FRESCOLORI-oppervlakken bij, maar ook de natuurlijke grondstoffen van het produkt laten ons genieten van een optimaal woonklimaat. Basis van ons produkt is naast kalk een Toscaanse natuurschat: de Carrara marmer. Deze marmer is zo’n 30miljoen jaar geleden ontstaan en bevat naast de wijsheid van de natuur ook het zachte effect dat aan steen wordt toegeschreven.

In totaal bestaat ons Produkt uit 96% natuurlijke componenten die hun positieve invloed op lichaam, geest en ziel in uw woonruimte ontvouwen.

Duurzaamheid
Wij houden van ons thuis, van ons gezin, en van de natuur. Daarom heeft ieder van ons een eigen verantwoordelijkheid allen liefdevol te koesteren en te behouden. Dat was één van onze leidraden bij de ontwikkeling van FRESCOLORI-marmerpleister. In ons voelen wij deze verantwoordelijkheid en hebben deze in onze marmerstuc overgedragen. Door een kritische en geraffineerde ontwikkeling ontstond een produkt uit natuurlijke, uitgelezen grondstoffen, dat naar het voorbeeld van de natuurlijke kalkkringloop de bronnen duurzaam beschermt.

Duurzaamheid volgens Asona:

De duurzame, kostenbesparende oplossing voor het isoleren van het plafond in onder meer parkeergarages. Esthetisch is het richtingloos, in iedere kleur leverbaar en uitvoerbaar in verschillende structuren en nabewerkingen.

Naast een hoge variabele thermische waarde brengt Sonatherm® een aangenaam akoestisch klimaat.
 
  • Brandveilig klasse 1 (NEN 6065 en NEN 6066)
  • Zeer ruime keuze in oppervlakte afwerking en kleuren
  • Uitzonderlijke geluidsabsorptie
  • Toepasbaar op iedere oppervlakteconfiguratie
  • Natuurzuiver, milieuvriendelijk en duurzaam
  • Gering gewicht, geen extra belasting voor de onderliggende constructie
  • Supersnelle applicatie
  • ISO 9002 gecertificeerd
  • Thermische isolatie op maat