Over HNR

Stucadoorsbedrijf HNR B.V. is opgericht in januari 2006. De organisatie bestaat inmiddels uit 3 eigenaren welke met een flexibel team van circa 20 professionele stukadoors landelijk kleine tot middelgrote projecten uitvoeren.

De werkzaamheden welke HNR-stucadoors uitvoert op de verschillende projecten kunnen bestaan uit alleen de stucwerkzaamheden of in combinatie met nagenoeg alle mogelijke eindafwerkingen op het gebied van schuurwerkzaamheden, sauswerkzaamheden, kleuren en sierpleisters. Daarnaast bezit HNR een separate totaalafbouw BV, waardoor zij een compleet systeem (metal stud, systeemplafonds, enz.) inclusief afwerkingen kunnen leveren waarbij alle materialen op elkaar afgestemd zijn.

De opdrachtgevers waarmee HNR samenwerkt bestaan uit zowel particuliere opdrachtgevers als zakelijke opdrachtgevers, waarbij bewust wordt gekozen voor een samenwerking met ook particuliere opdrachtgevers, daar de contacten met de eindgebruiker en daarbij behorende kwaliteitseisen direct op tafel liggen en vertaald worden naar het kiezen van hoogwaardige systemen. Hierbij ligt de communicatie op een dergelijk hoog niveau dat de opdrachtgever/eindgebruiker zowel in het voortraject als tijdens uitvoering en nazorg, zich ervan bewust is in HNR een prettige en professionele partner gevonden te hebben.

Door deze professionele wijze van communiceren en werken kan HNR zich ook onderscheiden in de zakelijke markt, waarbij de huidige opdrachtgevers kleine en middelgrote projecten onderbrengen in grote variatie. Hierbij ondersteunt HNR middels advies in het voortraject, uitvoering van de werkzaamheden conform (LEAN)planning, en een correcte nazorg. HNR blijft hierbij in een continuerend proces van het zoeken naar verbeteringen en innovaties op gebied van samen bouwen (BIM, LEAN, Ketenpartnerschap) en stucsystemen binnen de vaste leveranciers.

Hierdoor profileert HNR zich als een relatiegericht bedrijf, een bedrijf wat in mindere en betere tijden een samenwerking voor lange termijn prefereert. Deze wijze van denken geldt zowel voor de opdrachtgevers als de leveranciers, waardoor bij uitdagingen op welk gebied dan ook, samen gezocht wordt naar het passende systeem en bijbehorende garantie. Door deze samenwerking kan een zakelijke relatie behouden blijven, dat is HNR!