Akoestisch spuitwerk

HNR is blijvend actie op het gebied van innovatie in samenwerking met de leveranciers waardoor voor iedere situatie een geschikt systeem toepasbaar is. Daarin is bijvoorbeeld geluidsabsorptie een hot-item. In appartementen en utiliteitsgebouwen is volgens het nieuwe bouwbesluit een goede geluidsabsorptie een must. Vaak is er niet de mogelijkheid om geluidsabsorberende wandpanelen, plafonds of baffles te monteren, waardoor akoestisch spuitwerk een goede optie is. HNR kan hierin verschillende soorten akoestisch spuitwerk aanbieden.

Een hoofdleverancier van HNR vindt u hieronder met toelichting.

Asona

Al meer dan 35 jaar akoestiek van topformaat

Asona werd opgericht in 1978 en heeft sindsdien een grote verscheidenheid aan unieke akoestische materialen voor geluidsabsorptie op de markt gebracht. In ruim 35 jaar hebben we enorme verscheidenheid aan projecten gedaan en veel ervaring opgedaan.

We blijven steeds de producten door ontwikkelen en zorgen dat we op deze manier met de markt en vraag meegroeien. Doel en filosofie van het bedrijf is verbetering van het akoestisch klimaat in het algemeen, het verbeteren van de ruimteakoestiek door het reduceren van de nagalmtijd.

Het eindresultaat van elke Asona-installatie is altijd een wereld met een aangenamer en comfortabeler leefklimaat.

Naadloze geluidsabsorberende afwerking voor een superieur akoestisch klimaat

Sonacoustic is een decoratief sterk geluidsabsorberende plafond- en wandafwerking met een variabele finishing en een naadloze afwerking die bovendien aan iedere vorm van de ondergrond is aan te passen. Het oppervlakte kan zowel geheel glad of met verscheidene structuren afgewerkt worden. 
Het product behoort tot de top in zijn klasse.

De opbouw van het Sonacoustic systeem bestaat uit een combinatie van Sonaboards en verschillende geluiddempende spuitlagen voor een naadloze afwerking. Door de grote variatie aan topafwerkingen kunnen we aan iedere optische wens voldoen. Door de verscheidenheid van de verschillende uitvoeringen in diverse dikten (~28 t/m 58 mm) kunnen we ook aan iedere akoestische eis voldoen.

Sonacoustic is uniek in zijn kwaliteiten, geluidsabsorptie en applicatie.

Het product voldoet aan de volgende eigenschappen:

  • Keuze in afwerking
  • Optisch een hard oppervlakte
  • Excellente geluidsabsorptie kwaliteiten
  • Brandveilig
  • In iedere gewenste kleur mogelijk (tegen meerprijs)
  • In verschillende diktes leverbaar
  • Op iedere ondergrond aan te brengen
  • Natuurzuiver milieu vriendelijk
  • Lichtgewicht
  • Snelle applicatie

(bron: Asona)

www.asona.com

Unknown