Sauswerk

Stucadoorsbedrijf HNR biedt alle soorten sauswerk aan. Zowel voor binnen- als buitentoepassingen stemt HNR de muurverf nauwkeurig af op de ondergrond. Samen met de opdrachtgever wordt bepaald wat de eisen aan het werk zijn en er wordt een advies gegeven voor de toe te passen muurverfsystemen. Belangrijke aspecten zijn ondermeer:

  • Woon- of gebruiksfunctie van een pand
  • Emissievrije materialen
  • Combinatie van het stucwerk en de muurverf
  • Droogtijden (LEAN-projecten)
  • Kleurenplan

Alhoewel HNR te allen tijde een prijsgunstig pakket tracht aan te bieden, kan op het gebied van sauswerk de grootste winst behaald worden in het elimineren van lange droogtijden en overlap in inzet van klimmaterieel.

Naast het projectmatig toepassen van sauswerk heeft HNR een uitgebreid programma van luxe wandafwerkingen voor de particuliere sector waarbij door middel van verschillende afwerkingstechnieken en hoogwaardige verfsystemen maatwerk geleverd kan worden. HNR kan hierin een adviserende rol spelen waarbij gekeken wordt naar de bouwstijl, leeftijd en algehele staat van het project zonder daarbij afstand te nemen van de wensen van de opdrachtgever. Hierbij kan men denken aan de moderne strakke afwerkingen of de warme oud-Hollandse afwerkingen, al dan niet met gebruikmaking van de kalkverven.

Buiten de gebruikelijke systemen sluiten de systemen van Ressource geheel aan bij de luxe stucsystemen welke door HNR verwerkt worden, de uitstraling, de kwaliteit in combinatie met de bijna eindeloze mogelijkheden maakt deze leverancier voor HNR een goede aanvulling op het totale systeem.

images

www.ressource-peintures.com