Stucsystemen

HNR heeft ruime ervaring op het gebied van verschillende stucsystemen. De systemen met daarachter de fabrikanten en bijbehorende leveranciers zijn door HNR zorgvuldig geselecteerd, zodat deze passen binnen het beleid en voldoen aan criteria als; kwaliteit, levering, technische ondersteuning en een band hebben met de verwerkende partij zoals HNR. Er wordt op deze wijze naar de opdrachtgever een duidelijk signaal afgegeven dat deze samenwerken met serieuze partijen waarbij samen bouwen en relatiegericht werken van essentieel belang zijn voor HNR.

Hieronder een aantal hoofdleveranciers met hun gepassioneerde toelichting.

Strikolith

Bij stukadorend Nederland zijn de aanduidingen 350, 400, 450 en 500 synoniem voor het gerenommeerde sierpleister assortiment van Strikolith, uw sierpleisterspecialist. Bijzonder is dat de gradatie aanduiding van onze sierpleisters door de jaren heen vrijwel een merknaam is geworden.

Strikolith beschikt over diverse soorten sierpleister. Zo hebben we voor iedereen, en voor elke prijs, de ideale sierpleister. Karakteristiek is de Strikolith spachtelstructuur, gerealiseerd door een unieke witte, ronde korrel. Door de uitstekende verwerking, in combinatie met een makkelijke manier van structuren, zijn deze sierpleisters voor binnen al vele tientallen jaren de trendsetter voor stukadorend Nederland. Elke dag verwerken vele professionele vaklieden probleemloos hun Strikolith sierpleisters en zijn ze tevreden met het resultaat dat mede door hun vakmanschap bepaald wordt.

(bron: strikolith)

www.strikolith.com

Strikolith new FC_dis
image-47

 

Frescolori

Frescolori is een fijne manufactuur in Bocholt, Duitsland, die wij, Claudia en Frank Ewering, met ons hartebloed hebben opgebouwd. In derde generatie komen wij uit het schildersambacht; met de grondstoffen kalk en marmer hebben wij innovatieve produkten voor een contemporair woondesign ontwikkeld.

Er is een marmerstuc ontstaan met een onbeschrijfbare veelvoud aan kleuren, tastbare oppervlakken en een voelbaar aangenaam leefklimaat. Natuurlijkheid en duurzaamheid zijn daarbij de principes waar wij bij de ontwikkeling van uitgaan. Daarom letten wij streng op kwalitatief hoogwaardige en natuurlijke grondstoffen voor ons kalkmarmerpleister.

Het welzijn van de mens, de idee van behaaglijkheid thuis en een verantwoordingsbewuste omgang met de natuur zijn idealen aan die wij ons verplicht hebben. Dit bewoog ons een stuc te ontwikkelen naar traditioneel Italiaans voorbeeld, die na onze nieuwe receptuur aan alle eisen van modern wonen en gezonde sfeer voldoet. Juist in de huidige tijd is het oneindig waardevol als je je in je eigen ruimte thuisvoelt. Zich te regenereren, zich goed te voelen, de ziel tot rust te laten komen – daartoe willen wij u de ideale omgeving bieden.

Ruimtes creëeren die net zo uniek zijn als de mensen die er wonen is ons een behoefte. Veelzijdig en verschillend als het leven zelf nemen wij levensgevoelens op en laten ons door hen tot charismatische oppervlakken inspireren.

Wij verheugen ons om iedere nieuwe mens, die met ons produkt zijn omgeving nieuw ervaart en bereid is een nieuwe, positieve ervaring in zijn leven toe te laten. Wij willen ons nu al bedanken voor de gemeenschappelijke tijd en voor uw vertrouwen.

(bron: frescolori)

www.frescolori.de

Prinssen-frescolori-logo-start1
image-48